NAPALM DEATH - From Enslavement to Obliteration CD

NAPALM DEATH - From Enslavement to Obliteration CD
Kliknij żeby powiększyć
Cena: 42.00zł

Drugi studyjny album zespołu Napalm Death, wydany w roku 1988 + bonus epka Curse. elegancka reedycja Earache.

A1         Evolved As One      
A2         It's A M.A.N.S World!      
A3         Lucid Fairytale      
A4         Private Death      
A5         Impressions      
A6         Unchallenged Hate      
A7         Uncertainty Blurs The Vision      
A8         Cock-Rock Alienation      
A9         Retreat To Nowhere      
A10         Think For A Minute      
A11         Display To Me...      
B1         From Enslavement To Obliteration      
B2         Blind To The Truth      
B3         Social Sterility      
B4         Emotional Suffocation      
B5         Practise What You Preach      
B6         Inconceivable?      
B7         Worlds Apart      
B8         Obstinate Direction      
B9         Mentally Murdered      
B10         Sometimes      
B11         Make Way!      
C         The Curse      
D1         Musclehead      
D2         Your Achievement?      
D3         Dead      
D4         Morbid Deceiver

Brak dodatkowych zdjeć produktu.