VA - Sent From Coventry LP

VA - Sent From Coventry   LP
Kliknij żeby powiększyć
Cena: 52.00zł

Ezoteryczna skladanka z wczesym brytyjskim punkiem/new wave z 1980 roku. Rarytas!.

A1     –The Wild Boys (3)     We're Only Monsters   
A2     –The Clique (9)     Mothers Never Know    
A3     –The End (20)     Panic In The Night    
A4     –The Mix (5)     With You    
A5     –Machine (17)     Character Change    
A6     –Urge*     Nuclear Terrorist   
B1     –Protege (2)     Protection   
B2     –Solid Action     Message From A Loner    
B3     –The Wild Boys (3)     Lorraine   
B4     –Squad (3)     Flasher    
B5     –Homicide (9)     Armageddon    
B6     –Riot Act (2)     Sirens   
B7     –The V. Babies     Donna Blitzen

Brak dodatkowych zdjeć produktu.