The Odd Numbers - About Time CD

The Odd Numbers - About Time CD
Kliknij żeby powiększyć
Cena: 52.00zł
Producent: Beer City Records

Coś słodszego. Punk/mod z San Jose, pierwsza płyta z 1990 roku.


A1     Don't Bother Me   
A2     Little Kings And Queens   
A3     It Makes No Difference   
A4     In This World   
A5     She Made Me Shake   
A6     The Get Away   
B7     About Time   
B8     Holiday   
B9     Get In The Groove   
B10     Good As Gold   
B11     If I Only Had You   
B12     Sweet Soul Music

Brak dodatkowych zdjeć produktu.