RED ALERT - We've Got The Power CD

RED ALERT - We've Got The Power  CD
Kliknij żeby powiększyć
Cena: 55.00zł
Producent: Captain Oi!

Pierwsza płyta młodych punków z Sunderland z których jeden już nie żyje. 1983 rok. Klasyka pogranicza punka i oi!

1     We've Got The Power    
2     Crisis    
3     Weekend Warfare    
4     They Came In Force    
5     Rebels In Society    
6     Third And Final    
7     You've Got Nothing    
8     S.P.G.    
9     Foreign Affairs    
10     Campaign    
11     The Art Of Brutality    
12     Smash Your Chains    
13     Industrial Slide    
14     It's Me Boys    
    Bonus Tracks
15     In Britain    
16     Screaming At The Nation    
17     Murder Missile    
18     Take No Prisoners    
19     Empire Of Crime    
20     Sell Out    
21     City Invasion    
22     Negative Reaction    
23     There`s A Guitar Burning    
24     The Dust Has Settled    
25     Tranquility    
26     All The Way To Glory    
27     The Revolution Will Come    
28     Cast Iron`s Crusade

Brak dodatkowych zdjeć produktu.