SKEEZICKS - Discography 1985-1987 2LP

SKEEZICKS - Discography 1985-1987 2LP
Kliknij żeby powiększyć
Cena: 110.00zł

"Amerykański" hardcore z Niemiec, z połowy lat 80-tych.

A1        Get Straight
A2        Slam Brigade
A3        Nazi-Youth
A4        Stay Aware
A5        Sauerkrauts
A6        Trapped In Labels
A7        Join Our Crew
A8        Nothing Lasts Forever
A9        Fast/Loud
A10        Growing Up
B1        Selling Out
B2        H.M. Sucks
B3        Lee Got V.D.
B4        Consequences
B5        What You Are
B6        Seasick
B7        We Are Skeezicks
B8        No Second Chance
B9        Blast Away
B10        Stupid Questions
B11        Friendship
B12        Livin' On The Country
B13        Charlie Brown
C1        Slambrigade
C2        Trapped In Labels
C3        Suicide
C4        Don’t Tell Me (FAITH cover)
C5        Blast Away
C6        We Are Skeezicks
C7        Drops Of Domorrow (THE VIBRATORS cover)
C8        Margo Is A Jerk
C9        Nothing
C10        Suicide
C11        Don't Tell Me (Chaos Version) (FAITH cover)
C12        Livin' On The Country
C13        Don't Tell Me (FAITH cover)
D1        We Are Skeezicks
D2        Margo Is A Jerk
D3        Nothing (NEGATIVE APPROACH cover)
D4        Suicide
D5        Livin' On The Country
D6        Don't Tell Me (FAITH cover)

Brak dodatkowych zdjeć produktu.